Landkaart
I am waterproof

Samen met Nikon organiseerden we de fotowedstrijd "I am Waterproof". Een maand lang kon je jouw mooiste duikfoto insturen, waarmee je kans maakte op een duikopleiding voor twee personen én een Nikon COOLPIX AW130 t.w.v. €359. De wedstrijd werd gewonnen door Jaap Voets, van harte gefeliciteerd!

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat is de duikweek?

Van 15 t/m 25 mei 2015 werd de duikweek in Nederland gehouden. Op meer dan 50 locaties in Nederland kon je je eerste duik maken, of een opfriscursus doen als je wel je brevet had, maar al een tijd niet gedoken. Veel Nederlanders beleefden in deze week het onderwater-zijn!

 

In het kaartje hier links vind je alle locaties die deelnamen aan de duikweek.

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Rinie Luykx

Voor sportduikers

De Duikweek was gekoppeld aan het WK Onderwaterfotografie, dat van21 t/m 25 mei 2015 in Nederland plaatsvond. In Zeeland werden er voor sportduikers allerlei interessante side-events georganiseerd, zoals een presentatie van internationaal topfotograaf Alex Mustard. Fotograaf Kurt Amsler vertelde alles over de geboorte van een potvis die hij filmde bij de Azoren. Ook bijzonder was de presentatie van Cor Kuyvenhoven aan boord van marineschip 'Argus', hij vertelde alles over wrakduiken op de Noordzee. Daarnaast konden duikers materialen testen bij de Try & Dive. Veel leuke side-events dus, die goed zijn bezocht!

 

 

 

 

Inloggen